Deuren


Onze deurkozijnen zijn gemaakt van het Gealan S-9000 systeem.
Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.

We kunnen uw deur naar binnen of naar buiten draaiend maken. Het is ook mogelijk om een naar binnen draaiend raam aan een naar buiten draaiende deur vast te maken of vice versa. Dit noemen wij een wisselcombinatie.
Alles is dus mogelijk!

Al onze deuren zijn standaard voorzien van verstelbare scharnieren, een haakslot en een EV1 aluminium krukset met kerntrekbeveiliging.
Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan sierbeslag, zoals deurgrepen en brievenbussen.

U kunt kiezen voor een deur die volledig door ons gemaakt is. Maar gaat uw voorkeur meer uit naar een klassieke of een moderne uitstraling? Dan is er een ruime keuze uit sierpanelen.
Sierpanelen maken wij niet zelf in de fabriek, deze panelen bestellen wij bij onze leverancier en monteren ze in ons zelf gemaakte kozijn.

De deuren op de foto's aan de onderzijde zijn deuren die we reeds gemaakt hebben. U kunt hier een keuze uit maken en eventueel wijzigingen in aanbrengen.

Wilt u een tussenstijl meer of minder? Prima. Wilt u glas in plaats van een paneel of juist andersom? Kan ook!
Kortom, er is veel mogelijk.

Wij kunnen verschillende soorten glas leveren: bijv. mat glas, mat glas met een heldere rand en verschillende soorten figuurglas. Alle glassoorten zijn uiteraard HR++.

Ook heeft u de keuze uit 2 verschillende soorten onderdorpels.
Standaard leveren wij een doorlopend kozijn.
Dit kan gewijzigd worden in een hardstenen of kunststof onderdorpel.

Heeft u een idee wat voor deur u graag zou willen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen om uw perfecte deur te realiseren.

Graag verwijzen wij u voor foto's naar de volgende pagina's:
Zelfgemaakte voordeuren
Voordeuren met sierpaneel
Achterdeuren