Deuren

Onze deurkozijnen zijn gemaakt van het Gealan systeem. De uitvoering hiervan is het Gealan S-9000 systeem.
Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, waardoor het mogelijk is om naar binnen en naar buiten draaiende deuren te maken. Het is zelfs mogelijk om een naar binnen draaiend raam aan een naar buiten draaiende deur vast te maken. Dit kan ook andersom. Alles is dus mogelijk.

Wij hebben een ruime keuze aan deurpanelen. Alle deuren zijn verkrijgbaar in gladde kleuren of met een houtnerfstructuur. Tevens zijn de deurpanelen ook vleugeloverdekkend te verkrijgen zodat het deur profiel waar het paneel in zit niet meer te zien is.

Tevens zijn er bij de deurpanelen vele verschillende glas soorten leverbaar, zoals gematteerd glas of afgewerkt met een motief.

Al onze deuren zijn standaard voorzien van verstelbare scharnieren, een haakslot en EV1 aluminium krukset met kerntrekbeveiliging.
Maar ook is er een ruime keuze aan sierbeslag.

Onze deurpanelen komen bij onze deurpanelen leverancier Obst vandaan. Voor een ruimere keuze in deurpanelen kunt u naar de site van Obst gaan. Of u kunt altijd even bij ons langs komen voor een uitgebreide brochure, zodat u alles nog even rustig kunt bekijken en uitzoeken.

Om een idee te krijgen hoe onze deuren eruit zien met en zonder deurpanelen, neem dan eens een kijkje hieronder. Onze eigen gemaakte voordeuren staan hier ook tussen.


Voor meer foto's van sierpanelen kunt u een kijkje nemen in de catalogus van onze leverancier Obst.

Catalogus Obst


Zelfgemaakte deuren

Sierpanelen